Welkom bij Restaurant Chantilly

In de oudste stad van het graafschap Vlaanderen, Torhout, ligt restaurant Chantilly. Sedert 1986 kunt u in het restaurant Chantilly à la carte zelf een menu samenstellen of kunt u kiezen voor een lekker vis- of vleesmenu.

Van dinsdag tot en met vrijdag is er het verzorgde dagmenu of “de kleine spijskaart”. Ieder weekend, zaterdag vanaf 19u00 en zondag vanaf 12u00, is er ons alom gekende koud en warm buffet, en voor de zoetemondjes onder ons, het dessertbuffet.

’s Namiddags kunt u op het overdekte en verwarmde terras genieten van een koffie met een gebakje of een verfrissend ijsje. De pannenkoeken à volonté,van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 14.00 en 17.00 uur, zijn vers gebakken en niet te versmaden.

Onze "verjaardagsmenu" is een echte voltreffer. Elke 1ste en 3de vrijdag van de maand (uitgezonderd juli en augustus) 's middags om 12.00 uur en 's avonds om 19.00 uur, kunt u genieten van deze menu, waarbij een 2de persoon gratis meegeniet. Opgepast, deze menu is niet verkrijgbaar op de speciale thema avonden en is enkel op reservatie.

In het weekend is er tevens onze traiteurdienst, vis- en vleesschotels om af te halen.

Ook voor private feesten staan we volledig tot uw dienst. Geboorte, verjaardag, communie, huwelijk... alles is bespreekbaar. Ook voor een discrete rouwmaaltijd en/of koffietafel kunt u bij ons terecht.

Gratis draadloos internet beschikbaar.
 
Bent u op zoek naar een geschikt geschenk voor familie of vrienden, met een cadeaubon van restaurant Chantilly scoor je altijd.
 
Kortom restaurant Chantilly is de plaats waar lekker eten, gezelligheid en sfeer garant staan.
 

Communie- en lentefeest  

Voor een leuk communie- of lentefeest zit je bij ons zeker goed. 

Terwijl mama, papa en de rest van de familie genieten van een verrukkelijk menu en gezellig natafelen, kunnen het feestvarkentje en alle andere kindjes zich uitleven op het springkasteel.

Ben je op zoek naar een geschikte locatie, neem gerust contact op en samen zorgen we voor een onvergetelijk communie- of lentefeest.   

Ons volledige voorjaarsaanbod vind je terug onder "evenementen".

 
Onze openingsuren:
woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
zaterdag van 11.00 uur tot 22.00 uur.
 
Wij zijn gesloten op maandag en dinsdag, uitgezonderd op feestdagen.
 
Vind ons leuk op .
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

Back to Top